Reserveeronline2
 

Logo-Brand

Logo-Skuumk

Logo-Brugse-Zot


 

 

 

Feesten en Partijen

Zoekt u naar een sfeervolle en gezellige locatie in koninklijk Apeldoorn voor feesten en partijen? Herberg Het oude Loo heeft alles in huis voor geslaagd feestelijke arrangement. Wij bieden in onze herberg een huiskamer-cafe met terras en sfeervolle tuin.

Onze Herberg heeft diverse ruimtes en is geschikt voor feesten en partijen vanaf 10 tot wel 150 personen. De verschillende ruimtes zijn samen te gebruiken voor de grote feesten, maar zijn afzonderlijk ook geschikt voor kleinere gezelschappen.

Van bedrijfsfeest tot verjaardag

Een bijzonder feest in Herberg Het Oude Loo, of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een bedrijfsfeest, de viering van een 25-jarig jubileum of een 50-jarig huwelijk of een gezellige borrel. Gastvrijheid, persoonlijke aandacht en kwaliteit staan hierbij centraal.

Lees meer...

Vergaderen

Op zoek naar een inspirerende vergaderruimte in Apeldoorn voor uw vergadering, training, of workshop? Herberg Het Oude Loo biedt een u deze ruimte met een informele en huiselijke sfeer.

Lees meer...

Trouwen

In Apeldoorn mag u trouwen op een zelf gekozen locatie en u kunt zelf een trouwambtenaar kiezen. Voorheen kon dit in Apeldoorn alleen op een beperkt aantal locaties. Tegenwoordig kan ook gekozen worden voor een “eigen locatie”, bijvoorbeeld Herberg Het Oude Loo.

Lees meer...

Overnachten

Herberg Het Oude Loo bied u de mogelijkheid om na een feestavond op een voordelige manier te overnachten. De Herberg zelf biedt geen logement, maar in de nabije omgeving zijn er diverse hotels en bed and breakfasts.

Lees meer...

/

© Herberg het Oude Loo - 2021 | Powered by DD 17x85

template joomla