Reserveeronline2
 

Logo-Brand

Logo-Skuumk
Logo Veluwsche Schavuyt

 

 

High Tea

Rond 4 uur lekker zitten voor een groot assortiment taart, cake, koek, sandwiches, scones enz. Alles natuurlijk vergezeld door een onuitputtelijke hoeveelheid thee of een glaasje champagne!

High teafoto terrasfoto zoete hapjes

Bij onze herberg kunt u gebruik maken van een uitgebreide high tea. U kunt in een holllandse sfeer en in alle rust genieten van de high tea. Bij mooi weer kunt u heerlijke buiten zitten op het terras en wanneer het weer dit niet toelaat, of tijdens de wintermaanden, kunt u plaatsnemen in de prachtige huiskamer bij de open haard. Uiteraard is veel mogelijk.

Indien u meer informatie wil over de exacte ingredienten, prijzen, kunnen we u een uitgebreide suggestielijst toezenden. Wij nodigen u graag uit om de mogelijkheden met u te bespreken.    contact

Onze high tea bestaat uit een potje met diverse soorten thee en een selectie van heerlijke hartige en zoete lekkernijen. Bijvoorbeeld een warm hapje, lekkere sandwiches met gerookte zalm, roomkaas en vleeswaren, gebak, scones, brownies, lemon cake, chocolaatjes en koekjes. Gegarandeerd een gezellige middag.

Kijk ook eens bij

Buffetten   -   BBQ   -   Walking Dinner

/

© Herberg het Oude Loo - 2018 | Powered by DD 17x85

template joomla